memurekisekparaMemur, hayatın her safhasından geri kalmak, mutluluğa kenardan bakmak, hep keşkelerle yaşamak demektir. Memurun halinden memur anlar gerisi yalan anlar. Evdekazan.net olarak memur arkadaşlarımızın halinden anlıyoruz. Memurlara müjde olsun. Artık ek iş yaparak ek para kazanıp rahat bir yaşam sürebilirsiniz.

Memurluk devlet garantisi ile güvence altına alınan meslek grubu olsada kazancı çok azdır. Bu kazanç memurun kademe, öğrenim durumu ve rütbesine göre değişebilmektedir. Genel olarak kazancı az olsada sosyal güvencesi açısından en gözde meslektir.

Memurlar ek iş yapabilirmi

Öncelikle memurlar ek iş yapabilirmi sorusuna cevap bulmaya çalışalım. Mevcut yasalar göz önüne alındığında memur ek iş yapamaz. Lakin 657 sayılı memur yasası son günlerde tartışmaların odak noktası haline geldi. Çünkü gelişen ve büyüyen Türkiye' ye uyum sağlamada problem çıkarmaya başladı.

657 sayılı Devlet Memurları yasası, devlet memurlarının ek iş yapmasına engel teşkil eder mi? Evdekazan.net olarak konuyu siz memur arkadaşlar için inceledik ve şöyle bir sonuca ulaştık. 657 sayılı devlet memurları yasası, devlet memuruna mesai saatleri içinde farklı bir iş yapmasını yasaklıyor. Yani mesai saatleri haricinde çalışmada herhangi bir sakınca görülmüyor. Yüz kızartıcı suç teşkil etmedikten sonra.

Konuya şu açıdan bakarsak tam kavramış oluruz. Öğrenci iken okuldan sonra babamızın yanında çalışmak gibi.

Hedef Mesai saatleri dışında ek para kazanmak

Mesai saatleri içerisinde ek iş yapma imkanı olmayan memurların ek para kazanmak için hedefi mesai saatleri dışı olmalıdır. Böylece kafamızda tek netleşmeyen soru, ne iş yaparak ek para kazanabilirim olacaktır.

Memurlar hangi ek işleri yapabilirler

Memurlar mesai saatleri dışında, yüz kızartıcı suç teşkil etmeyecek ve asıl mesleği olan memurluğu ikinci sıraya düşürmeyecek her işi yapabilirler. Yani yapacakları ek iş memurluk mesleğini olumsuz etkilememeli.

Devlet memurları mesai saatleri dışında, danışmanlık, ürün satış departmanı, boya ve çevre düzenleme, temizlik ve bakım, el sanatları gibi bir çok ek iş yapma fırsatlarına sahiptirler.

Günümüzün vaz geçilmezi interneti etkin olarak kullanan devlet memurlarının, internetten kazandıkları gelir günden güne artış göstermektedir.

Memurlar İnternetten para kazanıyor

Herseyi devletten bekleyen memur kavramı, son zamanlarda yerini herşeyi devletten beklememek deyimine bırakıyor. Maaşlarının azlığından yakınmaktan bıkan devlet memurları alışkın oldukları bilgisayar ve internet ortamından kopmadan artık ek gelir elde ediyor ve rahat yaşam sürüyorlar.

Evdekazan.net olarak memurlara, internet üzerinden nasıl para kazanacaklarını, hangi saatler arasında çalışabileceklerini detaylı öğreten ürünün linkine aşağıdan ulaşabilirler.

İNTERNETTEN PARA KAZANMA EĞİTİM SETİ

Memur olarak hayatını idame ettiren arkadaşlarımıza küçük bir öneri sunarak yazımızı burada tamamlamak istiyorum. Hayat, artık devlet memuru maaşı ile geçinmek için çok zor. Bunun için artık ek iş yapmanız gerçeğini kabul etmelisiniz, ek iş, ek para ve rahat yaşam sürme fırsatının kendi ellerinizde olduğunun farkına varmalısınız.