reklam-tıklayarak-para-kazanmaİnternetten reklam tıklayarak para kazanma furyası almış başını gidiyor. Herkes bir yerlere tıklama derdinde. Tıklayarak para kazanma mümkün müdür?

İnternet dünyasında tıklama büyük öneme sahip. Çünkü tıklamadan bir web sitesine girmek mümkün değildir. Bu gerçeği bilen internet uzmanları tıklamayıda güzelleştirmek için çeşitli yöntemler geliştirdiler. Örnek verecek olursak sosyal medyada bir günde güzlerce beğen yapıyoruz. Fakat bunların bir çoğunun bir tıkla yapıldığını anlamayız bile. Çünkü malesef bilinçsizce tıklıyoruz. Hatta süreki tıklıyoruz. Durmadan yorulmadan bıkmadan tıklıyoruz...

Tıklamak internetin gerçeğidir

Tıklamak, yani fareye bir kere dokunmak, o sayfadan bu sayfaya sörf yapmak internetin vaz geçilmez bir gerçeğidir. Eğer internetten para kazanmak istiyorsak bunun tıklanarak olacağınıda bilmemiz gerekir. Yani eğer web sitemize reklam almış isek, bu reklamlara kimse tıklamaz ise para kazanamayız. Amacımız sitemizi ziyaret edenlere güvenilir ürün ve web site reklamlarını tıklatmak olmalıdır. Güven duymadığınız reklamları websitelerinize eklemeyin.

Bilinçsiz tıklamalar para kaybettirir

İnternet dünyasında bilinçli olmak, tıkladığımız bir linkin bizi nereye götüreceğini bilmek çok önemlidir. Bilinçsiz olarak tıkladığımız bir reklam veya link, para kaybetmemize neden olabilir. Bu durumu şöyle izah etmeye çalışalım.

Bilinçsiz olarak tıkladığımız bir linkteki casus yazılım veya virüs bilgisayarımıza bulaşır. Bilgisayarımızda maddi hazar oluşturur. Daha kötüsü ise bilgisayarımıza bulaştırılan casus yazılımlar sayesinde banka bilgilerimiz dahil bir çok özel bilgilerimize ulaşabilirler. Bu nedenle güncel virüs programı bilgisayarımızda sürekli bulunmalıdır. Biz her ne kadar bilinçli davransakta bizi aldatmaya çalışanlarda olacaktır. Bu yüzden kontrollü ve dikkatli olmalıyız.

İnternetten reklam tıklayarak para kazanma mümkün müdür?

Google'ın hayatımıza girmesi ile internete bakış açımızda değişti. Tıklama düzeyli alt yapısı ise ne kadar çok tık alırsan o kadar iyisindir anlayışı, google gibi arama motorlarında rekabet ortamını geliştirdi. Böylece öncelikli olarak google adwords reklamını hayatımıza bir anda yerleştiriverdi. Artık ürün reklamımıza tıklandığında para ödemeye başladık.

Bu durum google ürün pazarını genişletti. Bu noktada google yeni bir atakla küçük web sitelerini kalkırdırmak ve desteklemek için google adsense reklam ağını devreye koydu. Böylece ücretsiz olarak web sitemize eklediğimiz bir reklamdan tıklanma başına para kazanmaya başladık.

Google hayatımıza bir tık açtı ve kazan kazandır mantığı ile reklam anlayışını değiştirdi. Böylece hem reklam tıklayarak hemde reklam tıklatarak para kazanma kapısını web sitelerine araladı. Böylece internetten reklam tıklayarak para kazanma masalıda başlamış oldu.

İnternetten reklam tıklayarak para kazandıran siteler hangileridir?

Google öncülüğünde bşlayan internet reklamcılığı zamanla reklam havuzlarının oluşmasının önünü açtı. Böylece tıklama başına para ödeyen reklam havuzu siteleri hayatımıza bir nevi kazanç çeşitliliği getirdi. Zahmet çekmeden yorulmadan günde bir kaç reklam tıklayarak para kazanır olduk.

İnterntten reklam tıklayarak ev geçindirmenin mümkün olmayacağınıda belirtelim. Çünkü tıklayacağınız reklam başına ortalama 0.01 cent kazandığımızı düşünürsek ortalama 1000 reklam tıklayarak günde 1 dolar kazanabiliriz.

İnternneten reklam izleyerek para kazandıran siteleri incelediğimizde en çok tutulan üç site şöyledir.

1 – Zapbux
2 – Clixsense
3 – Probux

Evdekazan.net olarak yaptığımız incelemelerde ve araştırmalarda internetten reklam tıklayarak para kazanma mümkün olasa getirisi çok az olmaktadır. Eğer internetten daha çok para kazanmak istiyorsanız önerimiz internetten satış ortaklığı sistemleridir.