xticaretxticaret.com üzerinden para kazanak isteyenlerin en çok zorlandıkları konu çok satılacak ürünü tespit etmek. evdekazan.net olarak bu yazımız sayesinde xticaret.com üzerinden en çok satılan ürünleri kolayca bulmanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğiz.

Şunu belirtmekte fayda görüyoruz. Burda anlatacağımız yöntem sayesinde sadece xticaret değil clickbank.com gibi bir çok satış ortaklığı sitesininde de en çok satılan popüler ürünlerini tespit edebileceksiniz.

Her zaman olduğu gibi en çok satlan ürünleri tespit etmek içiin arama motorlarından faydalanacağız. Dünya üzerinde en çok kullanılan google arama motoryu olduğu için biz örneklerimizi google üzerinden anlatacağız. Sizler aynı yöntemi yandex, bing gibi arama motorlarında da uygulayabilirsiniz.

xticaret en çok satılan ürünü tespit etmek

Bir ürününün popüler olup olmadığını google arama motorunda arattığımızda, çıkan sonuçlara göre değerlendirebiliriz. Fakat biz daha etkili yöntem olana Keyword external tool yani anahtar kelime bulucu aracından faydalanacağız.

Öncelikle keyword external tool aracına ulaşıyoruz.

Google anahtar kelime planlayıcısına satışını yapmak istediğimiz ürünün adıı yazıyoruz. Bizler örnek ürün olarak xticaret.com u inceleyeceğiz.

xticaret aranma hacmi

Yukarıdaki görselimizde web site adı olarak http://www.xticaret.com yazıp kontrol ettiğimizde 2015 yılına ait grafiği elde ederiz. Grafiktende anlaşılacağı gibi web sitemiz gözle görülür bir şekilde yükselmeye yani bilinirliği artmaya devam etmektedir. Buda xticaretin bizlere para kazandıracağını anlamınada gelir.

Hangi kelimelerden ziyaretçi sağlıyor

xticaret ürün popüleritesi

xticaret.com gibi satış ortaklığı havuz sitelerinin doğal trafiğini sağlayan anahtar keime öbeğinin çeşitli olması gerekir. Çünkü e ticarette en önemli etken çeşitliliktir. Yukarıdaki iki nolu görselimizden de anlaşılacağı gibi ziyaretçiler xticaret.com'a ; xticaret, para kazanmak, internetten para kazanmak, internetten para gibi kelimelerle ziyaretçi trafiği sağlamaktadır.

İnternetten satış ortaklığından para kazanmak gibi bir düşüncenin yaygınlaştığı günümüzde yukarıdaki bilgiler para kazandıracak önemli ip uçlarıdır. Çünkü web sitesi analizinne dikkat etmesseniz maddi kayıplar yaşayabilirsiniz.

xticaret veya herhangi bir satış ortaklığından biz buna affiliate marketing de diyoruz, iyi gelir elde etmenin kolay olmadığını tekrar elirtmekte fayda görüyoruz. Çünkü internetten para kazanmak öncelikle zamana bağlıdır. Hemen para kazanayım düşüncesine sahip olan yanılır.