xticaretxticaret.com Türkiye de yayın yapan satış ortaklığı web sitesi yani affiliate marketing sistemidir. Para kazandırıyor mu veya para kazanmak için nasıl çalışmalıyız gibi sorulara bu yazımızda yanıt arayacağız.

Daha önce xticaret nedir başlıklı yazımızda xticaret.com web sitesini detaylı olarak tanıtmıştık. Xticaret.com üzerinden satış ortaklığı yapabilir yada ürünümüzün satışını gerçekleştirerek para kazanabiliriz. Peki para kazanan varmı?

Google veya diğer arama motorlarından yaptığımız incelemelerde yüzlerce farklı kişinin xticaret.com üzerinden para kazandığını gördük. Görmekle yetinmeyip xticaret.com üzerinden bir kaç ürün aldık. Satış ortaklığı yaptık ve paramızı zamanında hesabımıza aktardılar. Yani şunu tırnak içinde belirtmeliyim ki xticaret ile para kazanabilirsiniz.

xticaret nasıl para kazandırıyor

xticaret.com da clickbank.com gibi satış ortaklığı (affiliate marketing) ürünlerinin bulunduğu ürün havuz sistemidir. Türkçe ürün bulunduran güvenilir tek ürün havuzu olarak faaliyetine devam etmektedir.

xticaret.com diğer satış ortaklığı platformları gibi link ve çerez sistemini kullanır. Şöyleki satışını yapmak istediğiniz ürüne ait satışortağı linki oluştururuz. Bu linke tıklayan müşterimiz xticaret.com üerinden ürüne ulaşır. Xticaret linkteki kullanıcı ıdesine cerez yani cooki tanımlar ve müşterinin bilgisayarına bırakır. Böylece linkimize tıklayan müşteri 45 gün içinde incelemiş olduğu ürünün alırsa bizde komisyonumuzu alıyoruz.

xticaret.com üzerinden hiç tanmadığınız kişilere ait ürün satabilirken kendi ürününüzünde satışını gerçekleştirebilir hatta ürününüzün başkaları tarafından da satışının gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

xticaret.com ürün komisyon oranları

xticaret ürünün sahibinden, satış yapılan ürün için xticaret %15 komisyon alır. Bu komisyona vergiler dahildir. Ürün komisyonlarını ise ürün sahibi belirlerken, bu komisyonlar %20 ile %75 arasında değişiklik göstermektedir.

xticaret.com ödemeleri ne zaman gerçekleştiriyor

xticaret üzerinden kazanmış olduğunuz para banka hesabınıza, banka hesabınız yoksa paypal hesabınıza her ayın 6-7-8 veya 22-23-24 ü olmak üzere iki ödeme döneminde gerçekleştirilir. En az ödeme limiti 50 TL olarak belirlenmiştir. Ödemenin yapılacağı banka hesabınızı veya paypal hesabınızı xticaret.com profilinizden ayarlamayı unutmayınız.

xticaret.com üyelik ücretlimi

xticaret yayın hayatına ücretsiz üyelik parolasıyla başlasada daha sonraki süreçte ücretsiz üyelik art niyetli kişilerin çoğalması ile web site yöneticilerini önlem almaya yöneltti. Şu anda xticaret.com bir defaya mahsus olmak üzere 20 TL üyelik ücreti talep etmektedir.

Türkçe satış ortaklığı sistemini yaşatan xticaret.com'u evdekazan.net olarak öneriyoruz. Sorularınızı yorum olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.