sevgililer-günüHer yıl insanları borça sokan bir konu olan sevgiller gününü artık dert etmiyoruz. Çünkü artık daha bilinçli daha anlamlı hediyeler ile sevgilimize nasıl davranacağımızı biliyoruz. Sizde bilmek istermiydiniz?

Her yıl 14 şubat sevgililer günü, sevgilisi olanlar iin kabus olmaya devam ediyor. Bu yıl da sevgililer günü geldi çattı. Bir çok insanda sevgililer günü ne hediye almalıyım diye kara kara düşünmeye başladı.

Sevgililer günü sizin için ne kadar öenm arz ediyor bilemeyiz. Segililer gününe karşı olduğumuz da söylenemez. Konuya dilden dile dolaşan bir yaşanmış olayla giriş yapmak istiyorum.

Adam sevgilisine sevgililer gününde 36 ay taksitle altın bilezik almıştır. Sevgililer 6 ay sonra ayrılmaya karar veriyorlar ve adam sevgilisi olmayan ve hatta başkasının sevgilisi olan birisine 30 ay daha bilezik taksiti ödemek zorunda kalıyor. "Geçen yıl Sevgililer gününde sevgilim olan bayana sesleniyorum. Hediyenin taksiti hala bitmedi" diyerek sosyal medyada duruma açıklık getiriyor.

Görüldüğü gibi insan geleceğini düşünmeden kolay hareket edebiliyor. Bu beraberinde sıkıntılarıda getiriyor. Sevgililer gününde ne yapmalıyım nasıl bir hediye almalıyım diye soruyorsanız yazımızın devamını okuyun yada gidin borçlanın ve sıkıntılarla boğuşun.

Sevgililer gününde nasıl davranmalıyım. Sevgilime nasıl hediye almalıyım. Hediye alırken nelere dikkat etmeliyim gibi bir çok soru kafanızı kurcalayabilir. Bu sorulara fazla takılmamak ve hayatı olduğu gibi kabul etmek gerektiğini öncelikle belirtelim.

SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYALARI SİZİ ALDATMASIN

Her yıl 14 şubat tarihi bir kampanya furyasının hedef noktası haline gelir. Televizyonlardan tutunda bilboardlara kadar her yer sevgililer günü hediyesi kampanyalarıyla dolup taşar. İnsana sevgilim olsada hediye alsam hissi uyandırandan tutunda 50 yıllık evlilere bile yeni sevgili muamelesi yapan kampanyalar görmek mümkündür.

Sevgililer gününde yapılan göz boyama kampanyalarının tek bir amacı vardır daha çok ürün satmak ve kar elde etmektir. Yoksa kimse sizin sevgilinize ne hediye alacağınızla ilgilenmez. Onların tek ilgilendikleri konu cüzdanınızın şişkinliğidir.

HEDİYEYE DEĞİL SEVGİLİNİZE ÖNEM VERİN

Son yılların en gözde modası pahalı hediye almak. Gecen gün televizyonda rastladım. Adam sevgilisine 300 bin dolarlık bir araba almış sevgililer günü için. Rakam ilginç değilmi 300 bin dolar. Adama baktım kadına baktım bir anlam veremedim. Daha sonra bir köşe yazısında adamın yılbaşında giyilmek üzere kırmızı iç giyim üreten fabrikasının olduğunu öğrendim. Ne var bunda adam çalışmış almış diyeceksiniz. Bunu diyenler konuya şöyle baksın.

Siz sevgilinize hediye alırken aslında bilmeden kimleri zengin ediyoruz bir düşünelim. Sen kredi kartıylaa zar zor hediye alacağım diye çırpınırken, adam senin paranla sevgilisine araba alıyor. Bu nedenle hediyeden ziyade sevgilinize önem verin.

SEVGİLİLER GÜNÜNDE CEBİNİZE UYGUN HEDİYE ALIN

Sevgililer gününde sevgilinize hediye almak istiyorsanız, yapılan kampanyaları ve göz boyamaları bir kenara bırakmalı ve cebinizde ki paraya göre hareket edin. Özellikle kredi kartınıza güvenerek büyük borçlara girmeyin. Hediye anlamlı olmalı pahalı değil. Sevgililer gününde sevgilinize hediye verin rüşvet değil.